Juni 2021, brief aan de informateur

In maart hebben wij jullie met trots ons plan van aanpak gepresenteerd omtrent de G1000Landbouw. Achter de schermen houden wij, net als de rest van Nederland, de ontwikkelingen omtrent de Coronacrisis goed in de gaten en zitten wij zeker niet stil om de G1000Landbouw onder de aandacht te brengen.

In Den Haag zijn ze druk bezig met het formeren van een nieuwe regering. G1000Landbouw heeft middels een brief aan de informateur gevraagd om de aandacht van de regering om de G1000Landbouw mee te nemen in het nieuwe regeerakkoord. Op deze manier willen wij de noodzaak laten zien van het voeren van de dialoog tussen boer en burger. Ben jij benieuwd wat er in deze brief vermeld staat? Deze kun je lezen op home pagina van G1000Landbouw.

We hebben goede hoop dat het definitieve startschot voor de G1000Landbouw later dit jaar zal vallen en dat we begin volgend jaar van start kunnen. Zodat 2022 het jaar wordt waarin burgers en boeren de toekomst van de landbouw in Nederland samen gaan vormgeven. Je leest de samenvatting van het plan van aanpak op de G1000Landbouw-website, of wandel eens rustig door onze verbeelding (infographic) onderaan deze nieuwsbrief.

Ontvang je de e-mailupdates van de G1000Landbouw nog niet? Meld je dan hier aan.